Informatie

‘Groot’ geworden, door klein te blijven...

Edwin Gradussen startte eind jaren tachtig in een kleine werkplaats in het Friese dorp Opeinde zijn eigen ondernemingen Design Systems Winkelinrichting en RPS (RVS Project Service) Vele projecten en service-opdrachten in de interieurbouw heeft hij volbracht tot volle tevredenheid van zijn opdrachtgevers. Een groot netwerk met ook betrouwbare toeleveranciers heeft de eigenaar in de afgelopen decennia opgebouwd.

 

Edwin zijn interesse ging in de loop der jaren steeds meer uit naar de vele mogelijkheden die metaalbewerking te bieden heeft en breidde hiermee zijn bedrijf uit, interieurbouw is natuurlijk nog steeds een expertise van het bedrijf, maar inmiddels bedient Gradussen ook de (zuivel)industrie, horeca en de particuliere markt, waarbij maatwerk vereist is.

 

Het bedrijf groeide duidelijk uit zijn jasje in Opeinde. In 2008 werd het gloednieuwe bedrijfspand met een uitgebreide werkplaats en de nieuwe naam Gradussen Metaalbewerking geopend op het industrieterrein A7 Noord in Drachten.

 

Tommy Gradussen voltooide zijn vakopleiding en werkt al een aantal jaren volledig mee in het familiebedrijf. Vader en zoon met ondernemersbloed houden van korte lijnen, duidelijke en heldere afspraken die nagekomen worden.

 

Opdrachtgevers uit het hele land weten Gradussen Metaalbewerking te vinden. Ook zij weten dat het vertrouwd is om hun project of opdracht uit te besteden aan het Drachtster bedrijf. 

Informatie: 0512 372523 - 0654906077